Current track

Title

Artist

Background

Levent Dörter, ”Kağıt Kesiği” ile Kalbinize Dokunacak!

Written by on 17 Nisan 2014

Nisan 2011’de çıkardığı ”Aşka Saygımdan” albümü ile yoğun bir dinleyici kitlesine ulaşan ve şarkıları geniş kitlelerce kabul gören Levent Dörter, tam 3 yıl sonra 2. albüm çalışması ”Hoşçakal” ile yeniden karşınızda!

Hazırlık aşaması 14 ay süren ”Hoşçakal” adlı yepyeni Levent Dörter albümü 8 şarkıdan oluşuyor. Albümün çıkış şarkısı, sözü ve müziği Pınar Çubukçu Özen’e ait olan ”Kağıt Kesiği” adlı duygusal şarkı oldu. Muammer Koçak yönetmenliğinde çekilen klipte sanatçıya, başarılı oyuncular Burcu Biricik ve Alican Aytekin eşlik etti.

Levent Dörter’in, ilk albümünde olduğu gibi yine bu albümünde de çok önemli söz yazarı, besteci ve müzisyenler bir araya geldi. Albümde; Murat Dalkılıç, Fettah Can, Cansu Kurtcu, Ebru Elver, Güven Baran ve Pınar Çubukçu Özen’e ait yepyeni şarkılar yer alıyor. Albümün müzik direktörlüğünü ise Serhat Şensesli üstlendi.

Sözü ve müziği Murat Dalkılıç’a ait olan ”Hoşçakal”, albüme ismini veren şarkı oldu ve 8 Nisan’da dijital platform ve müzik kanallarındaki yerini aldı.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *